Η ποιότητα των προϊόντων είναι ζωή, και η υψηλή - το ποιοτικό προϊόν είναι η αιώνια αναζήτησή μας

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας κατοικημένοι φωτεινοί σηματοδότες για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας κατοικημένοι φωτεινοί σηματοδότες για τις πωλήσεις
Θέλω να πω ότι η παράδοση είναι πολύ καλή και γρήγορη, περνώ από την υπηρεσία τελωνείου smoothly.the είμαι ικανοποιητικός, σας ευχαριστώ

—— Артем

Μέσω της καλής επικοινωνίας όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί, ικανοποιώντας με την αγορά μου.

—— Juan Holvoet

Γεια, zhang, τα αγαθά σας είναι μεγάλα, όταν χρειάζομαι περισσότερους, εγώ θα αγοράσουν από σας.

—— Esteban Di Leo

Είμαι Online Chat Now

Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd

1 2 3 4 5
Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd
Co. τεχνολογίας φωτισμού Jiangsu jiang xu, ΕΠΕ Εργοστάσιο Workshop Περιβάλλον Εταιρεία καθιστικό Εταιρεία Εμφάνιση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : jx-ελαφρύς
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~1000
Ιδρύθηκε Έτος : 1996
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

   

Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης τεχνολογίας φωτισμού Jiang Xu Jiangsu είναι υποκατάστημα της ομάδας Jiangsu Jiang Xu. Η ομάδα Xu Jiang καλύπτει έναν τομέα 220.000 τετραγωνικών μέτρων, τομέας κατασκευής περισσότερων από 80.000 τετραγωνικών μέτρων, απασχολεί περισσότερους από 1000 υπαλλήλους, και κρατά ISO/TS16949, πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9000. Το 2005, το παγκοσμίως διάσημο περιοδικό Forbes απαρίθμησε Jiang Xu μεταξύ των «100 καλύτερων μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κίνας». Το 2006, στην επιχείρησή μας χορηγήθηκε η μόνη «εθνική επιχείρηση ιδρύματος εξαγωγής συστατικών και μερών». Το 2007, κέρδισε τον τίτλο της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας στην επαρχία Jiangsu από το υπουργείο εξωτερικών του εμπορίου, και την Επιτροπή εθνικής ανάπτυξης & μεταρρύθμισης.

Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης τεχνολογίας φωτισμού Xu Jiang καθιερώθηκε το 1996, διαμορφωμένος από μια ομάδα των υπερπόντιων επαναπατριζόμενων ελίτ από την Ιαπωνία. Απονεμήθηκε δεδομένου ότι μια «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας εισαγωγής 530 ταλέντου» σε Wuxi, κρατά την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης. Η επιχείρηση έχει πάρει επίσης τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα πιστοποιητικά προϊόντων φωτισμού πολλών οδηγήσεων, συμπεριλαμβανομένου του πιστοποιητικού των explosionproof προϊόντων, και το πιστοποιητικό της ασφάλειας άνθρακα. Πρόγραμμα λαμπτήρων οδών των μόνος-αναπτυγμένων «αποδοτικών εξοικονόμησης ενέργειας της επιχείρησής μας οδηγήσεων υψηλής δύναμης» κάτω από το εθνικό τμήμα τεχνολογίας (κώδικας προγράμματος: 11C26213204526) απονεμήθηκε το «εθνικό σχέδιο καινοτομίας», και απένειμε το των «βραβείο προϊόντων φωτισμού τοπ δέκα καλύτερων οδηγήσεων» ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής φωτισμού από επιθεώρησης πηγής φωτός της Κίνας του εθνικού ηλεκτρικής ποιοτικών επίβλεψης & κέντρου και των ημιαγωγών της Σαγκάη στο διαγωνισμό προϊόντων φωτισμού ημιαγωγών το 2011. Η επιχείρησή μας ονομάστηκε «Jiangsu επιχείρηση την επιστήμη και την τεχνολογία επαρχιών ιδιαιτέρως χρησιμοποιημένη», και είναι μέλος της εθνικής εφαρμοσμένης μηχανικής φωτισμού ημιαγωγών CSA και της βιομηχανικής συμμαχίας σε όλους της τον πρώτο μέχρι τις έκτες συνόδους.

Αναπτύσσουμε και παράγουμε τη εξέχουσα θέση, υψηλή - ποιοτικές ΟΔΗΓΩ προϊόντα φωτισμού, τα οποία εξάγονται κυρίως στην Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς επίσης και την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και άλλες χώρες. Δεδομένου ότι η επιχείρηση ίδρυσε, έχει χρησιμοποιήσει πάντα τη ζήτηση στην αγορά ως σημαντική οδηγία της, έχει στοχεύσει να παραγάγει τα προϊόντα με τη υψηλή επίδοση και το χαμηλότερο κόστος, και έχει εισαγάγει τα ταλέντα υψηλής τεχνολογίας για να ενισχύσει τις ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, και την αυξανόμενη επένδυση στη βελτίωση και την καινοτομία τεχνολογίας.

Η επιχείρηση κράτησε την παραγωγή των παραδοσιακών προϊόντων φωτισμού όπως τα φω'τα σημείων, οι υψηλοί ανώτατοι λαμπτήρες και άλλα υψηλής ποιότητας προϊόντα για να ικανοποιήσει τη ζήτηση στην αγορά συγχρόνως. Έχει αναπτύξει επιτυχώς έναν σοβαρό των ηλιακός-τροφοδοτημένων προϊόντων φωτισμού των οδηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ηλιακών λαμπτήρων οδών υψηλής δύναμης των οδηγήσεων, των ηλιακών φω'των κήπων, συστημάτων οικιακής των μικρών φορητών ηλιακής ενέργειας, των κατοικημένων συστημάτων παραγωγής ηλιακής ενέργειας, του λαμπτήρα του ανθρακωρύχου των φορητών explosionproof οδηγήσεων συντήρησης ελεύθερων, του έξυπνου συστήματος φορτιστών λαμπτήρων του ανθρακωρύχου, του προβολέα των οδηγήσεων υψηλής δύναμης, του βιομηχανικού φωτός υψηλής δύναμης, του προβολέα σταδίων των οδηγήσεων υψηλής δύναμης, των λαμπτήρων οδών των οδηγήσεων υψηλής δύναμης, των φω'των σιδηροδρόμων, δρόμων και σηράγγων και άλλων προϊόντων.

Η περιοχή παραγωγής βρίσκεται στο δυτικό δρόμο 69 Xiang Tou, πόλη Yixing, επαρχία Jiangsu. Το εργοστάσιό μας καλύπτει έναν τομέα 4500 τετραγωνικών μέτρων, καθαρός και φωτεινός. Η επιχείρησή μας έχει τη μακροπρόθεσμες τεχνικές ανταλλαγή και τη συνεργασία με τα κύρια όργανα και τα πανεπιστήμια επιστημονικής έρευνας της Κίνας, όπως η πηγή φωτός και το ανάβοντας τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής πανεπιστημίου Fudan. Είμαστε επίσης στρατηγικός συνέταιρος των επιχειρήσεων CREE των Ηνωμένων Πολιτειών, μέλος της βιομηχανικής ένωσης των εθνικών οδηγήσεων και έχει καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με OSRAM. Συντεταγμένες κατεύθυνσης έρευνας και ανάπτυξης του φωτισμού Xu Jiang με το εθνικό Υπουργείο ιδρύματος επιστήμης και τεχνολογίας και ημιαγωγών κινεζικής ακαδημίας των επιστημών, που εστιάζει στην ανάπτυξη των προϊόντων των οδηγήσεων με τις πηγές στερεάς κατάστασης φωτισμού, και η έρευνα και η εφαρμογή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, των υλικών, των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, κ.λπ. Αναπτύξαμε και ήμαστε κύριοι τη βασική τεχνολογία των προϊόντων φωτισμού των οδηγήσεων, και λάβαμε 8 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας το προηγούμενο έτος.

Η επιχείρησή μας εμμένει πάντα στην έννοια «καθοδηγημένος από την καινοτομία επιστήμης και τεχνολογίας, η ποιότητα των προϊόντων είναι η ζωή μιας επιχείρησης», Jiang Xu που ανάβει την άριστη εξασφάλιση προϊόντων και ποιότητας είναι οι καλύτερες ανταμοιβές για τους πελάτες μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Zhang

Τηλ.:: 86-510-87939256

Φαξ: 86-510-87227225

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)